Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAM

Jenine:Ik ben Jenine, en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com


Janet:


Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook lopen er nog diverse huisdieren rond zoals konijnen en cavia`s.
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken, mixed media en ook
 doosjes of andere frutsels...
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...
Verder werk ik in de winkel van Hobbyvision en zit ik in het designteam van Dutch Doobadoo. Ook geef ik regelmatig workshops en doe ik live uitzendingen op facebook
 in de create it with hobbyvision groep
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes JanetAstrid:Ik ben Astrid, geboren in 1960, getrouwd met Bert, moeder van Elisa (1994) en Colin (1995). Wij wonen in Heerenveen en in de zomer zijn we veel op de camping te vinden. Ook dan neem ik koffers vol met hobbyspullen mee.
Sinds 1998 ben ik al kaarten aan het maken, ooit begonnen met het 3D maar al snel kwam daar het scrapvirus om het hoekje kijken. Ik kleur mijn afdrukjes in met Copics, Distress of potloden, het is maar net in wat voor bui ik ben ;-)
Ik zit in verschillende Design Teams, wat ik ontzettend leuk vind, daarom ben ik dus ook veel in mijn hobbykamertje te vinden.
Ik was ook supertrots toen Jenine mij vroeg om ook bij haar in het Design Team te komen.
Ik hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren.

Liefs Astrid
____________________________________________________________________Hallo allemaal,


Mijn naam is Tineke van der Linden. Ik ben al bijna 25 jaar getrouwd met de liefste man Goris. Samen hebben we 3 kinderen, 2 dochters en een zoon waarvan de oudste dochter is getrouwd die met haar man een dochtertje van bijna 3 jaar heeft.

Ik ben dus oma en pas ook 2 dagen in de week op kleindochter Martine. Natuurlijk probeer ik haar te besmetten met het virus
wink-emoticon
Het zit er al een beetje in want ze mag graag in oma's kamertje naast me zitten om te "kutselen"!.
Mijn voorkeur gaat uit naar het vintage en werk graag met de materialen van Marianne Design. Ik zit ook in het design team van MD waardoor er geregeld werk van me is te zien in The Collection, Marianne Magazine, Hobby Handig, Creatief met Kaarten maar ook in een paar Engelse magazines.
Toen Jenine me vroeg of ik in haar design team wilde komen, zei ik hier graag "ja" op. Een aantal jaren geleden ben ik ook jarenlang bij haar beheerster geweest waar zij een club had op clubs.nl.
Ik hoop op een mooie tijd in samenwerking met het team.
Groetjes,


Tineke
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                                                                   
Heel vereerd en blij dat ik bij zo  een leuk team mag aansluiten.
Al enkele jaren ken ik het winkeltje van Jenine .
Tijdens mijn vakantie kan ik daar niet voorbij lopen ….
En probeer zoveel mogelijk workshops te volgen terwijl we daar verblijven ,altijd leuk iets bij te leren toch .
Over mij ;  Ik ben Doris Therssen woon in België  (Gent) samen met mijn man .
Heb 2 zonen en een Chihuahua “Diva” .
 Sedert 2011 heb ik het kaarten virus gekregen  .
Nou een heel plezante virus als je het mij vraagt .
Voor mij is het een echte ontspanning .
Al snel volgde een blog om al mijn creaties te posten en ideeën op te doen .
 Boekjes maken, vintage kaarten er zijn zo veel mogelijkheden nu .
Mijn voorkeur gaat wel uit naar vintage kaarten maken 
al hou ik van afwisseling en probeer graag iets nieuws uit . 
Hopelijk kan ik jullie inspireren met mijn creatie’s  .

______________________________________________________________________________

Patriciahallo allemaal,

wauw een plekje in het team ... kan het bijna niet geloven wat leuk !

Mijn naam is Patricia en woon in Deventer. Ik ben getrouwd met Sander en we hebben samen 2 kids Naomi (2004) en Boas (2010). Ik werk partime in de thuiszorg, daarnaast vind ik het heerlijk om met papier bezig te zijn,vooral scrapbooking staat op nummer 1, ik vind het leuk om mini albums te maken, en sinds kort ben ik ook begonnen met project life. Ik maak ook kaartjes, doosjes, soms een beetje mixed media van alles wat. Mijn stijl is clean and simple en ik vind het ontzettend leuk om workshops te geven. Ook geniet ik in de zomer/weekenden volop van de camping waar ik ook de nodige hobby  spulletjes bij de hand heb 😉

graag tot ziens
groetjes patricia
_______________________________________________________________


Hoi allemaal, even voorstellen 
Ik ben dus Cindy, 29 jaar en ik woon op één van de mooiste plekjes in Nederland midden op de Veluwe met mijn vriend Nicky, bullterrier meisje Jay en onze Kakariki 'Tony mcTerror' 
Ik werk als coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg bij een particulier wooninitiatief (een hele mond vol  )en geef daarnaast nog een paar uur per week les in de sportschool. De tijd die ik dan nog over heb besteed ik het allerliefst in mijn 'craftcave'  Ik zit in het team van Lili of the Valley en The Ribbon Girl, waar ik met name kaarten voor maak. Ik ben sinds deze zomer eigenlijk pas bezig met Mixed Media, waarvan ik niet snap dat ik dat niet eerder heb ontdekt . Ik heb een eigen YouTube kanaal en maak graag videos van mijn creatieve avonturen 

Vind het super leuk om weer deel uit te gaan maken van een Nederlands team en heb er helemaal zin in ☺️

http://cinscreations.blogspot.nl/

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mijn naam is Jolanda Meursen (1967), getrouwd met Luc en samen hebben wij twee kinderen: Sharon (1994) en Michael (1998). 
Ik werk parttime al receptioniste en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om zelf creaties te maken met allerlei technieken en materialen. Ik vind alles leuk en spring heen en weer van de ene techniek/stijl naar de andere. Je zult dan ook veel uiteenlopende creaties van mijn hand zien: van stempelkaarten, zelfgemaakte (foam) bloemen tot aan mixed media projecten.

Jarenlang was ik eigenaar/designer van mijn webshop Cards etc. Shop. Hiervoor ontwierp ik allerleileuke doosjes, tasjes, aparte vorm kaarten, enz. enz. Deze patronen (en nieuwe patronen) zul je hier op het blog nog wel eens tegenkomen want ik blijf het ontzettend leuk vinden om te ontwerpen en kan mij daar helemaal in verliezen.
Hopelijk kan ik jullie inspireren met mijn creatie’s!

Groetjes,
Jolanda

________________________________________________________________________________
Hoi allemaal! Even voorstellen...
Ik ben Sirela Hartsuiker en deze bofkont maakt vanaf nu deel uit van het DT van Hobbyvision.


Ben 33 jaar oud en getrouwd met een lieve man, samen hebben wij een dochtertje van 2. Verder wordt ons huis bewoond door 2 ondeugende katers en een gezellige pluizenbol; konijn. Mijn hobby's naast het kaarten maken zijn; tekenen, kleuren, lezen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.


Binnen dit enthousiaste, bruisende en vernieuwende DT. Wil ik op ontdekking gaan met verschillende materialen/technieken. Technieken die voor mij bekend zijn, zijn scrappen, stempelen en inkleuren. Momenteel is mixed media nieuw terrein voor mij. Die ik stap voor stap aan het ontdekken ben. Ik hoop jullie mee te nemen op ontdekkingsreis en jullie te inspireren. Maar vooral samen heel veel plezier te hebben in het maken van mooie creaties.
_______________________________________________________________________________________Hallo creatievelingen!
 Wat leuk dat jullie dit lezen. Ik, Miranda, hoop jullie samen met de andere dt-leden van HobbyVision te kunnen voorzien van veel inspiratie en informatie. Zelf ben ik met name creatief op het gebied van mixed media en art journalen, en tekenen en kleuren. Ik heb 3 boeken geschreven over mixed media art journalen. Deel 2 en 3 kan je bij HobbyVision nog kopen (deel 1 is uitverkocht). Ik heb twee jaar als ontwerper van hobbymaterialen gewerkt, waaronder een klein jaartje voor StudioLight. In die tijd heb ik helaas weinig kunnen art journalen. Dat heb ik maar snel weer opgepakt .e afgelopen tijd heb ik ontdekt dat tekenen me goed ligt, dus dat doe ik dan ook graag. Delen doe ik graag (ik moet delen, lol) en leren ook. Twee keer hetzelfde doen vind ik heel moeilijk. Met elkaar je passie delen is het leukste en ontspannende wat er is.

_________________________________________________________________________Hoi hoi allemaal 

Leuk dat jullie mee lezen op ons blog. Ik ben Alice Brinks, 31 jaar en kom uit rijssen. Ben moeder van 3 kids van 7, 6 en 3 jaar oud. Op creatief gebied doe ik vanalles. Zo haak en brei ik veel, maar de afgelopen tijd maak ik ook weer veel kaarten. Dit deed ik in het verleden ook tot het haken de overhand nam. Inmiddels is de tijd tussen de hobby's weer aardig verdeeld. Oja kleding maken voor de Kids vind ik ook erg leuk. 
Tussendoor werk ik ook nog bij HobbyVision in de winkel. Hier ben ik begonnen als vaste klant 12 jaar geleden al. Voor een paar jaar terug ben ik begonnen met workshops geven in de winkel en patronen ontwerpen voor het haken. Inmiddels werk ik sinds 1.5 jaar ook in de winkel. Een droombaan voor de meeste hobby mensen zo ook voor mij. Ik zal jullie op hobby gebied dus van alles laten zien. Hopelijk tot snel!