Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 17 maart 2017

Live for the adventure!

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een mannenkaart voor jullie. Ik maak ze niet vaak want het blijven toch niet de makkelijkste kaarten om te maken. Maar.....  de nieuwe Dutch Doobadoo Mask Art Gears maakt dit toch wel wat makkelijker. Bij Dutch Doobadoo kunnen we nu ook masks maken die veel gedetailleerder zijn. En dat kun je goed zien bij deze gears mask. Ik vind hem echt zo gaaf.


Ik ben begonnen door de Dutch Doobadoo Shape Art uit wit en zwart cardstock. 

Tussen het witte en zwarte cardstock heb ik aan de linkerkant de Noor! Design sterrenrandmal geplakt. 


De mask heb ik vervolgens op het zwarte cardstock gelegd. Daarna heb ik deze ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta. Dit heb ik gedroogd met een heattool en daarna ingesmeerd met 
Inka Gold blauw en groen.


 Voor de verdere aankleding van de kaart heb ik het Noor! Design stansblok Cool Dudes gebruikt. De kleuren van de Inka Gold pasten hier precies bij. Het plaatje van de auto is van Pion Design. Die heb ik geplakt op een blauwe mal van Noor! Design.

Achter de bingokaartjes heb ik een ronde blauwe mal van Noor! Design geplakt. Die is gestanst uit designpapier en daarna heb ik randen bewerkt met Inka Gold. 

En bij een gears mask past de gears mal van Noor! Design er heel goed bij.


En wat een leuke autootjes zijn dit toch. De tekst komt uit het stansblok Cool Dudes, net als het randje waarop het zwarte autootje is geplakt. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb zijn te bestellen bij HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - 102  Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Gears  Noor! Design - Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Cool Dudes  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Viewmaster  Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes  Noor! Design - Vintage Flourishes - Fiat en VW Beetle

Noor! Design - Gears - Tandwiel met klok

Geen opmerkingen: