Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 26 augustus 2013

Christmas Hugs

Goedemorgen allemaal. Vandaag heb ik weer een kaart voor jullie. Eigenlijk is het een grote Tag-kaart geworden.
En dit is ook mijn eerste Kerstkaartje van dit jaar.
Ik heb gekozen voor een plaatje uit de nieuwe serie van Pion, "Wintertime in Swedish". Het plaatje komt van het vel "Images".
De scrappapiertjes die gebruikt zijn, komen van de Kerstserie van vorig jaar, "Waiting for Santa II".
Het label dat ik gemaakt heb is ook van de nieuwe winterserie en is van het vel "Tags". Dit label daarna gemat op Kraft cardstock en nog een strikje van touw er aan gemaakt.
Langs het plaatje heb ik stansmal van Marianne Design Creatables gebruikt, "Anja's Vintage 2 Ornaments".
De rand in het rood onder aan het scrapvelletje en boven aan aan de tag is van Joy! Crafts Noor! Design "Rand Franse Lelie". Deze stans is langer maar ik heb 2 hoekjes gebruikt en de derde er af gesneden. De geëmboste onderdelen heb ik beïnkt met Distress Inkt, "Walnut Stain". Hiervoor het karton in de stans laten zitten en er met een sponsje met inkt overheen gaan. Daarna het karton er uit halen. De stans kun je zo onder de kraan schoonspoelen.
De tekst is een clearstamp uit de nieuwe serie Kerstteksten van Joy! Crafts, "Kerst, Engels". Deze daarna uitgestanst met een ronde Nestabilitie.
De sneeuwster is een stansje van Cheery Lynn, "Snowflake 5". Deze daarna bespoten met Glimmer Mist "Pearls". Dit heb ik ook op het tekstrondje gespoten. Dit is alleen niet goed te zien op de foto's. Ik gebruik hiervoor altijd de 'Color Catcher' zodat je niet bang hoeft te zijn dat alles onder de Glimmer Mist komt te zitten. Erg handig!
In het midden van de sneeuwster een rode splitpen gebruikt.
Verder nog roosjes van W.O.C. en een toefje besjes gebruikt. Op de roosjes weer Stickels, Stardust gedaan. En voor de afwerking nog wat rode plaksteentjes gebruikt.
Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vinden en zo inspiratie opdoen voor jullie eigen kaarten. Bedankt voor het langskomen en altijd leuk om een reactie te lezen.
Groetjes,
Caroline



4 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een beeldschone kerstkaart
groetjes Janie

Hanny zei

Wow, wat is dit mooi gemaakt zeg. De kleuren passen perfect bij elkaar, lief plaatje en met die tag is het helemaal af, schitterend gemaakt.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

roelie zei

wat een prachtig vintage kaart in mooi rood

met nog een tag er bij er heelmooi


gr roelie

Ria zei

Ik vind het een schitterende vintage kaart.
Gr Ria